Schoolbibliotheek

 

Elke dinsdagochtend zitten wij, de biebjuffen Chantal en Esther voor de kinderen klaar om boeken uit te lenen, om te ruilen, de bibliotheek netjes te houden en te ordenen.

 Dit doen we met erg veel plezier. Chantal is de moeder van Jodi uit groep 2 en Esther is de moeder van Levi uit groep 8 en Lara uit groep 1. 

 

 De kinderen mogen 2 boeken per keer lenen voor een periode van 3 weken, ze mogen de boeken op school houden of mee naar huis nemen. Als de boeken na de 3 weken niet terug zijn ingeleverd vragen we of de kinderen ze de week erna willen inleveren, gebeurd dit dan weer niet,  dan zijn we genoodzaakt om een briefje aan de ouders mee naar huis te geven. 

We hebben in de schoolbibliotheek heel veel soorten boeken voor alle leeftijden en AVI niveau's en we hebben de bieb sinds kort uitgebreid met boeken voor kinderen met dyslexie. Ook zijn er engels talige boeken te vinden. 

 

De kinderen komen altijd met veel enthousiasme boeken uitzoeken, dat is fantastisch want lezen is goed voor de ontwikkeling en woordenschat van de kinderen.

Tot snel in de schoolbibliotheek!!