Voorschoolse opvang
Opvang voor schooltijd wordt geregeld in samenwerking met Stichting Kinderopvang Kibeo, in het schoolgebouw. Hier zijn kosten aan verbonden.

Tussenschoolse opvang
Opvang tijdens de middagpauze wordt geregeld in samenwerking met leerkrachten/het team, in het schoolgebouw. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Naschoolse opvang
Opvang na schooltijd wordt geregeld in samenwerking met Stichting Kinderopvang Kibeo, in het schoolgebouw. Hier zijn kosten aan verbonden.

Opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties
Er is opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties. Informatie over opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties kun je opvragen bij Stichting Kinderopvang Kibeo.

Gaat je kind naar de basisschool en ben je op zoek naar kinderopvang? Kom dan eens kijken bij Kibeo. Je zoon of dochter kan voor en na schooltijd én tijdens de schoolvakanties bij ons terecht.

Nieuwe dingen leren door leuke workshops te volgen of creatief ontspannen in het atelier. Bij onze Buitenschoolse opvang (BSO) mogen de kinderen meedenken over de activiteiten en wat ze zouden willen leren en doen. Elke BSO werkt met Doenkids, een online activiteitendatabase specifiek voor de kinderopvang. Wekelijks wordt er rondom een bepaald thema een programma boordevol activiteiten samengesteld. Zo hebben we altijd een uitdagend programma voor je kind.

Elke BSO is gekoppeld aan één of meerdere scholen en vrijwel alle BSO’s van Kibeo zijn in of dichtbij een basisschool gevestigd. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind!

Extra fijn; vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zitten bij de opvang inbegrepen.