De schoolbibliotheek

 

Elke dinsdagochtend zitten wij, de biebjuffen Chantal en Esther voor de kinderen klaar om boeken uit te lenen, om te ruilen, de bibliotheek netjes te houden en te ordenen.

Dit doen we met erg veel plezier. Chantal is de moeder van Jodi uit groep 4-5 en Esther is de moeder van Lara uit groep 3. 

De kinderen mogen 2 boeken per keer lenen voor een periode van 3 weken.

Groep 1 tm groep 3 laat de boeken op school in hun eigen klaslokaal. Groep 4 tm groep 8 mogen de boeken ook mee naar huis nemen. 

We hebben in de schoolbibliotheek heel veel soorten boeken voor alle leeftijden en AVI niveau's en we hebben de bieb sinds kort uitgebreid met boeken voor kinderen met dyslexie. Ook zijn er Engels-talige en Arabische boeken te vinden, leuke stripboeken en veel informatieve boeken....heel handig voor als er een werkstuk of presentatie gemaakt moet worden. 

In 2022 is onze school verbouwd en daarmee is ook de schoolbieb een stuk mooier en ruimer geworden....kom gerust een keertje kijken.

 De kinderen komen altijd met veel enthousiasme boeken uitzoeken, dat is fantastisch want lezen is goed voor de ontwikkeling en woordenschat van de kinderen.

 

Tot snel in de schoolbibliotheek!!